Prirodan izgled skalpa

PhiScalp tehnika

Prva sesija podrazumeva postavljanje temelja Vašeg novog izgleda. Pre samog tretmana iscrtavamo oblik, koji se meri posebnim Phi alatom, a na osnovu Vaše fizionomije lica, određujemo oblik koji pristaje baš Vama. Svakako, dok ne dobijemo Vašu saglasnost da je oblik u redu, ne počinjemo sa radom.

Nakon ove sesije, dolazi do blagog crvenila, koje se povlači najčešće nakon 24h, nekada i ranije u zavisnosti od osetljivosti kože glave. Rezultat je poprilično vidljiv, ali sam tretman je završen tek kada odradimo i drugu sesiju u razmaku od 10 do 14 dana na kojoj ćemo raditi na gustini i jačini boje, nakon nje, možemo reći da je tretman u potpunosti završen, a rezultat sto postotan!

BESPLATNE KONSULTACIJE


Obzirom da su moji tretmani dugotrajni, a pristup klijentima vrlo ozbiljan i profesionalan, kako bi prvenstveno Vi bili zadovoljni, a naravno samim tim i ja, konsultacije i saveti, kao i iskazivanje Vaših želja, a naših mogućnosti je neophodno kako bi se postigao maksimalno dobar rezultat. Konsultacije se mogu obaviti lično, putem telefonskog razgovora ili video poziva.

 • BESPLATNE KONSULTACIJE
  Prvi korak su besplatne konsultacije koje se mogu obaviti lično, putem telefona ili putem videa.

 • KREIRANJE PLANA
  Zatim kreiramo plan, sve što je potrebno za postizanje Vašeg cilja kako bi dobili očekivane rezultate.

 • PRVI TRETMAN
  Prva sesija podrazumeva postavljanje temelja Vašeg novog izgleda. Nakon nje će biti blago crvenilo i u roku od jednog dana crvenilo će se povući.

 • DRUGI TRETMAN
  Nakon 10/14 dana radi se druga sesija koja je neophodna kako bi završili tretman. Na ovoj sesiji tretman potpuno oživljava, a Vaš novi izgled ce biti savršen.

STATISTIKA

Sa više od 25% populacije koja ima ove probleme, Phi Scalp nudi estetsko rešenje koje svakog meseca dobija sve veću potražnju.
OD 7 ŠANSE KOD MUŠKARACA DA DOBIJU GEN ĆELAVOSTI
SVAKI ČETVRTI MUŠKARAC POČINJE DA GUBI KOSU KAD NAPUNI 30 GODINA
SVAKI DRUGI MUŠKARAC POČINJE DA GUBI KOSU KAD NAVRŠI 50 GODINA
OD 5 MUŠKARACA POČINJE DA GUBE KOSU KAD NAVRŠE 60 GODINA

Stimulacija rasta kose

Ukoliko imate problem sa proređenom kosom, osim Phi Scalp tretmana kojim se simulira izgled kose i estetski ulepšava, postoji i nova vrsta tretmana kojim se stimuliše i pospešuje rast kose, samo ukoliko folikul dlake nije umrtvljen, što se proverava na dermaskopiji. Takođe, može se raditi i mix Phi Scalp tehnike i stimulisanja rasta kose koji ja lično preporučujem zbog permanentno estetski lepšeg izgleda koji će Vam dati Phi Scalp.

Naravno, kao i za sve tretmane koje radim, tako i za ovaj takođe je potrebno zakazati konsultacije, sa prethodno obaveznom posetom dermatologu.

AKO JE PHI SCALP TVOJ IZBOR ZAKAŽI BESPLATNE KONSULTACIJE