Scalp micropigmentation studio
Andjela Zivanovic PhiScalp Master logo

Pridruži se Phi akademiji koja

MENJA ŽIVOTE IZ KORENA!

Želite da imate zaradu 5 puta veću u odnosu na prosečnu PLATU & Konstantno napredovanje? Ukoliko je vaš odgovor DA, pridružite se Phi Akademiji!

Dozvolite da vam pomognem da započnete posao iz snova tako što ćete upisati PhiScalp edukaciju koja će se održati:

12-13 Aprila 2022.

PREUZMI DETALJNE INFORMACIJE O EDUKACIJI

ČESTA PITANJA

Koliko košta PhiScalp kurs?

Cena PhiScalp kursa zavisi od tipa obuke koju odaberete. Da biste saznali više o kursu koji vas zanima, preuzmite PDF sa detaljnim informacijama.

Kako da postanem PhiScalp Royal Artist?

Royal Artist titula se stiče usavršavanjem svog znanja i tehnike rada, kao i položenim First Class Service kursom. Royal Artist ima mogućnost da skuplje naplati svoje tretmane ali i da sam obavlja monitoring Studenata. Saznajte kako se napreduje na PhiAkademiji.

Kada ću moći da počnem da radim?

U zavisnosti od vremena koje se uloži u svakodnevno vežbanje i komunikaciju sa Masterom, prosečno vreme za sticanje Microblading veštine je oko 3 meseca.

Koliko mogu da naplatim tretman?

Cena tretmana se razlikuje od države do države. Da biste saznali više o tome koliko Artisti zarađuju u vašoj zemlji, molimo vas da nas kontaktirate direktno.

Koliko brzo mogu da vratim investiciju?

Prosečno vreme za vraćanje investicije u kurs je oko 5 meseci. Studenti PhiScalp Premium kursa imaju priliku da besplatno pohađaju Get More Clients program koji im omogućava da mnogo brže dođu do klijenata.

Da li je potrebno prethodno iskustvo?

Nije potrebno da imate prethodno iskustvo i znanje u oblasti kozmetike i kozmetičkih tretmana da biste započeli novu karijeru na PhiAkademiji. Svaki Student mora da krene od samog početka, bilo da je on doktor, advokat, grafički dizajner, kozmetičar ili da nema nikakvo pređašnje radno iskustvo.

ZAVRŠENE EDUKACIJE

Scalp micropigmentation edukacija

ZAKAŽI BESPLATNE KONSULTACIJE U VEZI PHISCALP EDUKACIJE